Grote woonprojecten

Droom je over luxueus wonen in een prachtige bouw die van alle comfort voorzien is, dan is er voor de constructie geen beter adres dan Bart Loos Bouwwerken. Van een klassevolle, riante villa tot een chique appartement of huis met duurzame en tijdloze materialen: wij specialiseren ons, als warme partner met expertise, in hoogwaardige woonprojecten van formaat.

Grote woonprojecten

Kleine betonwerken

Heb je nood aan een betrouwbare expert voor het gieten van je kelder, betonwand of betonvloer? Dan staan wij ook voor deze kleinere betonwerken met man en macht voor je klaar. Wist je dat we zelfs een draagbalk in je woning integreren, zodat je binnen grote, open ruimtes kunt creëren? Alles is mogelijk: wij zijn niet bang van een uitdaging!

Rioleringswerken

Ten slotte zijn wij inzetbaar voor de aanleg van afvoerleidingen. We verwijderen je bestrating, voeren de nodige graafwerken uit, vernieuwen jouw rioleringsstelsel of leggen het aan (met al dan niet een septische put of regenput) en laten alles na afloop netjes achter. Zo ontzorgen we je van A tot Z tijdens de bouw van je woonproject.