Een eersteklas villa

Specialisatie in eersteklas villabouw

De drijvende motor achter het bedrijf Bart Loos Bouwwerken, dat is een jong en dynamisch team van vier. Zaakvoerder Bart Loos, schrijnwerker van opleiding en jouw vast aanspreekpunt op de werf, kreeg de bouwmicrobe door van zijn vader met zijn 40 jaar ervaring in de bouw. Zo ontwikkelde hij gaandeweg een echte passie voor het vak, waarin hij intussen al meer dan 14 jaar ervaring heeft, en staat hij vandaag vooral bekend om zijn luxueuze villabouw met net dat tikje meer.

Wij maken je woondroom werkelijkheid

Mede dankzij enthousiaste medewerker Johan is Bart Loos Bouwwerken tot stand gekomen. Ook zijn broer Sven helpt mee in het bedrijf. Zo is, samen met collega Jordy, het team compleet. Onze vakmannen geven, met een vlotte samenwerking en professionele aanpak, iedere dag het beste van zichzelf voor jouw klanttevredenheid. Zo maken we je droom van luxueus en comfortabel wonen werkelijkheid.

Wij maken je woondroom werkelijkheid

Onze aanpak

Contacteer je ons telefonisch of via mail voor de realisatie van je bouwproject, dan maken we (aan de hand van je lastenboek bijvoorbeeld) een vrijblijvende offerte op met een gerichte prijs. Vervolgens spreken we persoonlijk af ter kennismaking en overlopen we diezelfde offerte tot in de kleinste details.

Onze aanpak
Luxe villa

We beantwoorden met plezier al je vragen en brengen je op de hoogte van alle opties. Geef jij ten slotte je goedkeuring, dan stellen we een planning op die voor ons beide past. Uiteraard plegen we daarvoor ook overleg met de architect, zodat alle werkzaamheden georganiseerd en vlot verlopen.